Vrijblijvende subsidiescan

Veel bedrijven laten subsidiekansen liggen door geen gebruik te maken van de honderden verschillende regelingen die er speciaal voor hen zijn. Met deze regelingen kunnen ondernemingen veel voordeel behalen; met subsidies, maar ook met fiscale voordelen. Mogelijk komt ook uw innovatieproject of investering in aanmerking voor een aantrekkelijk voordeel!

Subsidiescan aanvragen

De subsidiescan bij TechNet

Voor vele bedrijven bestaan er subsidieregelingen op Europees, nationaal en ook regionaal niveau. Niet elke regeling is natuurlijk (direct) relevant voor uw organisatie. Factoren als rechtsvorm, grootte van de onderneming (MKB of niet-MKB) en het type project of investering spelen mee. Voor al die regelingen gelden echter wel specifieke voorwaarden en criteria waaraan u moet voldoen om in aanmerking te komen. Dit maakt het voor de meeste ondernemingen een ingewikkeld en vooral onoverzichtelijk geheel.

Uw subsidiekansen in kaart?

TechNet heeft 30 jaar kennis en ervaring met het verwerven van subsidies en fiscale voordelen. Onze specialiteit ligt op het terrein van met name technisch onderzoek en ontwikkeling, haalbaarheid, investeringen, het vormen van (inter)nationale en regionale samenwerkingsverbanden etc.

Laat daarom TechNet vrijblijvend een subsidiescan voor u doen en vul de quickscan subsidies in. Wij gaan dan direct voor u aan de slag.

Tijdens de subsidiescan worden de beoogde projectactiviteiten afgezet tegen de diverse subsidieregelingen en fiscale instrumenten. De subsidiescan resulteert in een roadmap; een adviestraject van subsidiemogelijkheden specifiek afgestemd op uw onderneming.

Subsidiescan aanvraagformulier